Skole, NaNoWriMo og dårlig tid

Jeg synes jeg er utrolig flink om dagen!
Jobber med skolen, er fokusert og gjør oppgavene mine bra. Eneste som er vanskelig er matte og statistikk. Det er rett og slett en prøvelse. Men jeg har en bestått, og tror også at neste vil være bestått. Det betyr eventuelt at jeg mangler to til. Det er ikke mye! Det skal jeg klare!

Den siste tiden har vi også fått solgt huset vårt! Det får ikke blitt bedre, vel! Jeg er så glad for at vi er ferdig med dette nå. Nå mangler det bare kontraktsmøte i morgen, også er det en måned med pakking av huset før det er klart for overlevering. Deilig!

Jeg har startet en studentgruppe. De Kreatives Skrivegruppe. Notis om denne kommer i neste nummer at studentavisen. Det er jenta si som stikker seg frem det, tenker jeg!
Gruppen er ment for slike som meg, som ikke klarer å la være å skrive. De som lider av konstant skrivekløe. Tankene er også å delta på NaNoWriMo for de som ønsker det.
Og nå er det jo snart tid for ny runde med akkurat NaNoWriMo.
Lurer du på hva det er? www.nanowrimo.org er siden for deg!

Da tror jeg at denne damen skal finne senga, gitt! Ble ikke så mye søvn i natt, og når jeg våknet, brukte jeg nøyaktig en halvtime fra jeg slo opp øynene til jeg var på skolen. Dårlig tid.. det er noe man får når man avtaler å møte noen på et klokkeslett for så å glemme det, helt frem til man våkner en halvtime før møtetidspunktet!

Også en ting til: Legg igjen en kommentar, da vel! Det er ikke farlig, det er enkelt, og det er utrolig koselig!! :)

XXX

Høst og et rop om hjelp til skoleklær.

image

Det begynner å bli høst. Det står august på kalenderen min. Når vi var små lærte vi at august er en sommermåned. Men jeg tror ikke det er slik lenger. Lurer på om mai har tatt over. Uansett så er det blå himmel over Gjøvik i dag. Solen titter frem, og så lenge jeg kan gå i tøysko, så er det sommer. Så spiller det ingen rolle for meg hva som står på kalenderen min.

Om to uker er det skolestart.
Jeg har ingen planer om å blogge om mote, men hva har man på seg for å se presentabel ut nå om dagen? Noen forslag fra dere som kan det?

Bare en liten fugl?

Det er ikke noe i hele verden som heter «bare en fugl», for en fugl er ikke bare en fugl. For meg er noe fryktingytende som katta har dratt inn, som fremdeles lever, og som jewg ikke klarer å få ut igjen på egenhånd, for jeg er livredd. Oh yeah! Redd for en liten fugl, liksom… Ja.. Det er vel ikke værre å være redd for fugler enn å være redd for edderkopper, kanskje? Ok.. Jeg er redd for de også. Men poenget er at de drar ikke katta med seg inn. Eller det gjør hun helt sikkert, men det ser jeg jo ikke, for de er så små at man ikke ser de før de er på deg, eller på gulvt, eller i taket, eller på taket, eller i senga eller…. Skjønner?
Men jeg har et problem til når det gjelder fugler. Dette gjelder altså ikke edderkopper, det gjelder fugler. Og mus. Men mus er jeg ikke redd for egentlig. De er bare litt uforutsigbarer å ha i huset. Men fugler. Jeg får frysninger av at de flakser, og jeg klarer ikke å være i samme rom som de, for de flakser. Og det er ekkelt. Men i tillegg til det så synes jeg så synd på de. For de er jo egentlig søte å se på. Også er de fine når de sitter i trærne og synger.
Den som kom inn i dag sammen med katta, den var det synd på. Men nå er den død. Det var ikke jeg som drepte den, ikke katta heller. Men svigerinnen min som ble headhuntet for å fikse problemet.

Tusen takk til hun som var så snill. Og beklager til fuglen som jeg rett og slett ikke klarte å redde. Fordi jeg er en pyse.