Skole, NaNoWriMo og dårlig tid

Jeg synes jeg er utrolig flink om dagen!
Jobber med skolen, er fokusert og gjør oppgavene mine bra. Eneste som er vanskelig er matte og statistikk. Det er rett og slett en prøvelse. Men jeg har en bestått, og tror også at neste vil være bestått. Det betyr eventuelt at jeg mangler to til. Det er ikke mye! Det skal jeg klare!

Den siste tiden har vi også fått solgt huset vårt! Det får ikke blitt bedre, vel! Jeg er så glad for at vi er ferdig med dette nå. Nå mangler det bare kontraktsmøte i morgen, også er det en måned med pakking av huset før det er klart for overlevering. Deilig!

Jeg har startet en studentgruppe. De Kreatives Skrivegruppe. Notis om denne kommer i neste nummer at studentavisen. Det er jenta si som stikker seg frem det, tenker jeg!
Gruppen er ment for slike som meg, som ikke klarer å la være å skrive. De som lider av konstant skrivekløe. Tankene er også å delta på NaNoWriMo for de som ønsker det.
Og nå er det jo snart tid for ny runde med akkurat NaNoWriMo.
Lurer du på hva det er? www.nanowrimo.org er siden for deg!

Da tror jeg at denne damen skal finne senga, gitt! Ble ikke så mye søvn i natt, og når jeg våknet, brukte jeg nøyaktig en halvtime fra jeg slo opp øynene til jeg var på skolen. Dårlig tid.. det er noe man får når man avtaler å møte noen på et klokkeslett for så å glemme det, helt frem til man våkner en halvtime før møtetidspunktet!

Også en ting til: Legg igjen en kommentar, da vel! Det er ikke farlig, det er enkelt, og det er utrolig koselig!! :)

XXX

Høst og et rop om hjelp til skoleklær.

image

Det begynner å bli høst. Det står august på kalenderen min. Når vi var små lærte vi at august er en sommermåned. Men jeg tror ikke det er slik lenger. Lurer på om mai har tatt over. Uansett så er det blå himmel over Gjøvik i dag. Solen titter frem, og så lenge jeg kan gå i tøysko, så er det sommer. Så spiller det ingen rolle for meg hva som står på kalenderen min.

Om to uker er det skolestart.
Jeg har ingen planer om å blogge om mote, men hva har man på seg for å se presentabel ut nå om dagen? Noen forslag fra dere som kan det?

Mitt Himmelblå

image

Dette bildet er tatt fra utsikten på jobben min. Den jobben jeg har i dag. Jeg har sagt opp jobben min.
Jo, jeg jobber i dag på kredittkort support, har en 100% fast jobb, og har vært her i snart fire og et halvt år. Trives, med hyggelige kollegaer og verdens hyggeligste sjef. Så hvorfor har jeg sagt opp?
I alle år har jeg vært en kreativ person med masse idéer. Ikke sikkert at alle har vært gode, men jeg har mye kreativt i meg som jeg trenger å få utløp for. Og når jobben min ikke kan gi meg det, da har jeg valget mellom å fortsette å gjøre det jeg gjør i dag, også bruke fritiden på kreativitet, eller å si opp og finne drømmen min. Normale folk ville funnet noe annet å gjøre før de så opp en fast jobb. Men hvis dere har sett tittelen på bloggen min, så går dere skjønt at jeg liker det unormale.
I tillegg har jeg en teori om at alt skjer for en grunn. Dagen etter jeg hadde sagt opp fikk jeg nemlig tilbud om studieplass på Rena, der jeg har studert før. Digital medieproduksjon. Trenger ikke være så lur for å skjønne at det var noe som fristet å si ja til.
Men det gjorde jeg ikke. Med tungt hjerte, og av flere grunner, sa jeg nei.
Så tenkte jeg at sjansen var over. Jeg skulle starte bedrift med mannen min og bestekameraten vår.
Så ramlet jeg over restetorget til samordna opptak, tok en titt på lista, og så at her på Gjøvik hadde de ledig plass på Medieledelse og Innovasjon. Før jeg visste hva som hadde truffet meg, hadde jeg, i en alder av 32 år, og 10 år siden jeg begynte på høgskole for første gang på Rena, blitt student igjen.

Helt siden jeg så Himmelblå på NRK har jeg hatt en drøm om å gjøre akkurat det.. finne drømmen igjen et annet sted.
Gjøvik blir mitt Himmelblå. Selv om jeg ikke flytter lengre enn fra Skreia til Gjøvik, så er det denne høsten jeg skal starte på drømmen min. Mitt Himmelblå..