Bare en liten fugl?

Det er ikke noe i hele verden som heter «bare en fugl», for en fugl er ikke bare en fugl. For meg er noe fryktingytende som katta har dratt inn, som fremdeles lever, og som jewg ikke klarer å få ut igjen på egenhånd, for jeg er livredd. Oh yeah! Redd for en liten fugl, liksom… Ja.. Det er vel ikke værre å være redd for fugler enn å være redd for edderkopper, kanskje? Ok.. Jeg er redd for de også. Men poenget er at de drar ikke katta med seg inn. Eller det gjør hun helt sikkert, men det ser jeg jo ikke, for de er så små at man ikke ser de før de er på deg, eller på gulvt, eller i taket, eller på taket, eller i senga eller…. Skjønner?
Men jeg har et problem til når det gjelder fugler. Dette gjelder altså ikke edderkopper, det gjelder fugler. Og mus. Men mus er jeg ikke redd for egentlig. De er bare litt uforutsigbarer å ha i huset. Men fugler. Jeg får frysninger av at de flakser, og jeg klarer ikke å være i samme rom som de, for de flakser. Og det er ekkelt. Men i tillegg til det så synes jeg så synd på de. For de er jo egentlig søte å se på. Også er de fine når de sitter i trærne og synger.
Den som kom inn i dag sammen med katta, den var det synd på. Men nå er den død. Det var ikke jeg som drepte den, ikke katta heller. Men svigerinnen min som ble headhuntet for å fikse problemet.

Tusen takk til hun som var så snill. Og beklager til fuglen som jeg rett og slett ikke klarte å redde. Fordi jeg er en pyse.

Bococco

Bococco… Det kan bety akkurat det du vil at det skal bety. Med et hint av galskap og en ettersmak av fornuft.

Hvis du lurer fremdeles, så foreslår jeg at du leser bloggen til Bococco. Hvis du synes det er litt sprøtt og salt og søtt på en gang, så er det Bococco.. Akkurat som smash og popcorn med sjokolade. Eller hvitost på nugatti.. Eller jordbærsyltetøy på hvitost.. Eller rødt og rosa sammen.. Eller……….. Bococco!!