Bococco er effektiv!

image

Se på dette! Det er sol og deilig blå himmel!
Jeg har gjort to superbra ting siden sist.
Det første er at jeg har begynt å flytte inn i den nye leiligheten vår på Gjøvik. Den er så fin! 60 kvm, og så godt utnyttet plass at det er en fryd. Holder på å pakke ut huset nå, men må ta det i flere runder, for vi skal ha visning her snart. Bilder og annonse blir lagt ut på finn.no i morgen.
I tillegg har jeg vært på jobbintervju i dag på en veldig spennende jobb på biblioteket på skolen. Det vet jeg ikke hvordan har gått enda, men intervjuet var bra. Koselige mennesker, så jeg håper jeg får den. Jeg får vite det i morgen. Krysse fingre!

Jeg har et par ting jeg må ordne i kveld.
Det er å få med litt flere saker bort til leiligheten, også er det å pakke ut litt, få ordnet med nettet vårt så vi har tilgang på internett, også må jeg gjøre ferdig bordkortene som jeg har bestilling på til et bryllup i september.

Sees! :)

Studiestart og høst

image

En virkelig høstdag i dag. Det blåser, regner, og er kjølig. Men etter en travel studiestart med mange nye inntrykk, mye nye og hyggelige mennesker, så er høsten endelig igang, og jeg er helt klar for å trå til med all kunnskap jeg kan tilegne meg.
Den siste tiden har vært krevende. Men som klisjeen tilsier, så finnes lyset i enden av tunnelen, og jeg ønsker alle lyse dager velkommen tilbake. Selv om det nå er høst, så er det en god tid for varme klær, gode kvelder med varme på peisen, og tekopp, mattebøker og kreativ tenking. Kunne si at jeg kunne klart meg uten mattebøkene, men skal jeg ha gode resultater disse årene her, er matte en del som jeg ikke kan gå utenom. Hadde ikke drømt om at jeg skulle måtte ta matte igjen, men det må jeg visst, og jeg vet at jeg klarer dette. Det er bare en utfordring som må takles. Det er jeg god på!
Nå skal vi avgårde for å se på en leilighet på Gjøvik. Vi skal flytte, så vi håper vi har funnet drømmeleiligheten, og at den blir vår.

Hvis du leser bloggen min, så er det enkelt å legge igjen en kommentar. Om ikke annet så for å si hei.

Snakkes!

Tunge bakker

Livet er ikke alltid enkelt. Klisjé. De siste to døgn har vært de værste. Jeg vil ikke gå i detalje, men jeg kan si at av og til tar livet en bråstopp, veien blir smalere, og plutselig har veien blitt en smal og ulen sti som snirkler seg brått oppover en tung og nesten ufremkommelig brattbakke. Det er slik det føles. Av og til. Det er tungt.

Også har man mennesker rundt seg som viser sin sanne natur. På godt og vondt. Venner eller fiender?

Uansett hva som skjer så er man like glad i nær familie. Det er slikt man har familie for.

image

Jeg tenner et lys for å få beskyttelse rundt familien min.

Takk for alle som er gode mot oss.

Høst og et rop om hjelp til skoleklær.

image

Det begynner å bli høst. Det står august på kalenderen min. Når vi var små lærte vi at august er en sommermåned. Men jeg tror ikke det er slik lenger. Lurer på om mai har tatt over. Uansett så er det blå himmel over Gjøvik i dag. Solen titter frem, og så lenge jeg kan gå i tøysko, så er det sommer. Så spiller det ingen rolle for meg hva som står på kalenderen min.

Om to uker er det skolestart.
Jeg har ingen planer om å blogge om mote, men hva har man på seg for å se presentabel ut nå om dagen? Noen forslag fra dere som kan det?

Mitt Himmelblå

image

Dette bildet er tatt fra utsikten på jobben min. Den jobben jeg har i dag. Jeg har sagt opp jobben min.
Jo, jeg jobber i dag på kredittkort support, har en 100% fast jobb, og har vært her i snart fire og et halvt år. Trives, med hyggelige kollegaer og verdens hyggeligste sjef. Så hvorfor har jeg sagt opp?
I alle år har jeg vært en kreativ person med masse idéer. Ikke sikkert at alle har vært gode, men jeg har mye kreativt i meg som jeg trenger å få utløp for. Og når jobben min ikke kan gi meg det, da har jeg valget mellom å fortsette å gjøre det jeg gjør i dag, også bruke fritiden på kreativitet, eller å si opp og finne drømmen min. Normale folk ville funnet noe annet å gjøre før de så opp en fast jobb. Men hvis dere har sett tittelen på bloggen min, så går dere skjønt at jeg liker det unormale.
I tillegg har jeg en teori om at alt skjer for en grunn. Dagen etter jeg hadde sagt opp fikk jeg nemlig tilbud om studieplass på Rena, der jeg har studert før. Digital medieproduksjon. Trenger ikke være så lur for å skjønne at det var noe som fristet å si ja til.
Men det gjorde jeg ikke. Med tungt hjerte, og av flere grunner, sa jeg nei.
Så tenkte jeg at sjansen var over. Jeg skulle starte bedrift med mannen min og bestekameraten vår.
Så ramlet jeg over restetorget til samordna opptak, tok en titt på lista, og så at her på Gjøvik hadde de ledig plass på Medieledelse og Innovasjon. Før jeg visste hva som hadde truffet meg, hadde jeg, i en alder av 32 år, og 10 år siden jeg begynte på høgskole for første gang på Rena, blitt student igjen.

Helt siden jeg så Himmelblå på NRK har jeg hatt en drøm om å gjøre akkurat det.. finne drømmen igjen et annet sted.
Gjøvik blir mitt Himmelblå. Selv om jeg ikke flytter lengre enn fra Skreia til Gjøvik, så er det denne høsten jeg skal starte på drømmen min. Mitt Himmelblå..

Rødvin og rødt hår

Halooooo!

Sitter her i natten og har akkurat drukket snart en flaske rødt alene, og det er ikke så vanlig, så har en morsom kveld. Koser meg med pc, mens gutta (mannen og svigerbror) sitter tar en cogniac og ser på Valen. Jeg valgte å ta frem pc og blogg.

Farget håret mitt i dag da. Rødt.

Her er bilde av resultatet:

Før:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter:

***

Da tror jeg at jeg går tilbake til rødvinen jeg.

Happy happy joy! ;)