Skole, NaNoWriMo og dårlig tid

Jeg synes jeg er utrolig flink om dagen!
Jobber med skolen, er fokusert og gjør oppgavene mine bra. Eneste som er vanskelig er matte og statistikk. Det er rett og slett en prøvelse. Men jeg har en bestått, og tror også at neste vil være bestått. Det betyr eventuelt at jeg mangler to til. Det er ikke mye! Det skal jeg klare!

Den siste tiden har vi også fått solgt huset vårt! Det får ikke blitt bedre, vel! Jeg er så glad for at vi er ferdig med dette nå. Nå mangler det bare kontraktsmøte i morgen, også er det en måned med pakking av huset før det er klart for overlevering. Deilig!

Jeg har startet en studentgruppe. De Kreatives Skrivegruppe. Notis om denne kommer i neste nummer at studentavisen. Det er jenta si som stikker seg frem det, tenker jeg!
Gruppen er ment for slike som meg, som ikke klarer å la være å skrive. De som lider av konstant skrivekløe. Tankene er også å delta på NaNoWriMo for de som ønsker det.
Og nå er det jo snart tid for ny runde med akkurat NaNoWriMo.
Lurer du på hva det er? www.nanowrimo.org er siden for deg!

Da tror jeg at denne damen skal finne senga, gitt! Ble ikke så mye søvn i natt, og når jeg våknet, brukte jeg nøyaktig en halvtime fra jeg slo opp øynene til jeg var på skolen. Dårlig tid.. det er noe man får når man avtaler å møte noen på et klokkeslett for så å glemme det, helt frem til man våkner en halvtime før møtetidspunktet!

Også en ting til: Legg igjen en kommentar, da vel! Det er ikke farlig, det er enkelt, og det er utrolig koselig!! :)

XXX

En veldig åpen jobbsøknad!

Kjære du som leser dette; fint om du deler!

Jeg trenger en jobb! En deltidsjobb. Jeg er åpen for det meste, og kan jobbe kveldstid og helger.
Jeg er 32 år, er gift, og bosatt på Gjøvik. Disponerer egen bil, og har førerkort klasse B.
Blant det som særpreger meg kan jeg nevne følgende:
Jeg er blid, omgjengelig, utadvendt, kreativ, fargerik, omsorgsfull og serviceinnstilt. Jeg er dyktig på salg, skriftlig formidling, kreativitet.
Jeg har interesser som innebærer musikk, sang,

skrive, lese, scrapping, blogging (blogg.bococco.com),
Jeg kan gjerne jobbe type freelance, hvis du trenger en dyktig skribent, eller også noe innen de kreative hobbyene, da jeg også er god på å lage kort, bordkort og også større album. Dette om du driver en gavebutikk eller noe som kunne vært interessert i å videreformidle noe salg av slikt.
Ta gjerne kontakt med meg på mail: post(alfakrøll)bococco.com, eller via Facebook.com/trollkjerringa.

Mvh Agnete-Sagalind Bjørtomt, Gjøvik.

Mayakalenderen og selvgransking, ispedd litt jul og en populær genser!

20120909-150825.jpg

En søndag i solens tegn. Men vinden og temperaturen forteller at det er en høstdag, 9. September, og ikke sommer. Og om noen dager er det bare 100 dager igjen til jul. Jeg er julemenneske. Elsker julen, og alt den innehar av deilig varme, lys og hygge. Jeg hadde en ambisjon om å lage alle gavene mine selv i år. Men så ble 2012 det året hvor alt ble forandret. Alle dommedagsprofetiene for 2012 har jeg min egen tanke rundt. Jeg tror på de som sier at Mayakalenderens slutt markerer slutten på verden slik vi kjenner den i dag. For meg betydde det total endring på livssituasjon. Jeg sluttet jobben og startet å studere, vi selger huset og skaffer oss en leilighet helt sentralt, jeg føler jeg har funnet mye av meg selv, og er komfortabel med meg selv, vi har funnet en måte å finne tid til det vi har lyst til å gjøre, og jeg føler at livet ikke kunne bli bedre enn det er nå. Og det til tross for at jeg fremdeles savner barn i livet mitt. Men jeg tenker det er en tid for alt, og det er en mening med alt. Alt skjer for en grunn, og det viktigste er at man trives med seg selv. Jada, jeg har forbedringspotensiale, og godt er det. Livet ville vært over om det ikke var slik.

En oppgave er levert i dag. Om nettnøytralitet. Visste ikke noe om det, men så utrolig viktig det er! Les om det! Anbefaler det. Så legger jeg ut det jeg har skrevet litt senere.

Også en ting til: jeg har lyst til å strikke «Skappel-genseren». Flere som blir med?

Kos dere med dagen i dag, og husk at det er ingen som er bedre på å være deg enn du er selv. Ikke la andre fortelle deg hvem du er eller skal være, for det har de ikke noe med.

Kisses!!!