Bococco er effektiv!

image

Se på dette! Det er sol og deilig blå himmel!
Jeg har gjort to superbra ting siden sist.
Det første er at jeg har begynt å flytte inn i den nye leiligheten vår på Gjøvik. Den er så fin! 60 kvm, og så godt utnyttet plass at det er en fryd. Holder på å pakke ut huset nå, men må ta det i flere runder, for vi skal ha visning her snart. Bilder og annonse blir lagt ut på finn.no i morgen.
I tillegg har jeg vært på jobbintervju i dag på en veldig spennende jobb på biblioteket på skolen. Det vet jeg ikke hvordan har gått enda, men intervjuet var bra. Koselige mennesker, så jeg håper jeg får den. Jeg får vite det i morgen. Krysse fingre!

Jeg har et par ting jeg må ordne i kveld.
Det er å få med litt flere saker bort til leiligheten, også er det å pakke ut litt, få ordnet med nettet vårt så vi har tilgang på internett, også må jeg gjøre ferdig bordkortene som jeg har bestilling på til et bryllup i september.

Sees! :)

Legg igjen en kommentar