Skole, NaNoWriMo og dårlig tid

Jeg synes jeg er utrolig flink om dagen!
Jobber med skolen, er fokusert og gjør oppgavene mine bra. Eneste som er vanskelig er matte og statistikk. Det er rett og slett en prøvelse. Men jeg har en bestått, og tror også at neste vil være bestått. Det betyr eventuelt at jeg mangler to til. Det er ikke mye! Det skal jeg klare!

Den siste tiden har vi også fått solgt huset vårt! Det får ikke blitt bedre, vel! Jeg er så glad for at vi er ferdig med dette nå. Nå mangler det bare kontraktsmøte i morgen, også er det en måned med pakking av huset før det er klart for overlevering. Deilig!

Jeg har startet en studentgruppe. De Kreatives Skrivegruppe. Notis om denne kommer i neste nummer at studentavisen. Det er jenta si som stikker seg frem det, tenker jeg!
Gruppen er ment for slike som meg, som ikke klarer å la være å skrive. De som lider av konstant skrivekløe. Tankene er også å delta på NaNoWriMo for de som ønsker det.
Og nå er det jo snart tid for ny runde med akkurat NaNoWriMo.
Lurer du på hva det er? www.nanowrimo.org er siden for deg!

Da tror jeg at denne damen skal finne senga, gitt! Ble ikke så mye søvn i natt, og når jeg våknet, brukte jeg nøyaktig en halvtime fra jeg slo opp øynene til jeg var på skolen. Dårlig tid.. det er noe man får når man avtaler å møte noen på et klokkeslett for så å glemme det, helt frem til man våkner en halvtime før møtetidspunktet!

Også en ting til: Legg igjen en kommentar, da vel! Det er ikke farlig, det er enkelt, og det er utrolig koselig!! :)

XXX

Legg igjen en kommentar