Hobby + Høst = Kos!

Jeg har en tendens til å bli ekstra kreativ på høsten. Altså lysten til å drive med hobbyer blir ekstra sterk når det blir kaldt ute, tidlig mørkt, og det er bedre å være inne enn å være ute.

Jeg har flere hobbyer som jeg liker å drive med.

Scrapping
Jeg scrapper. Liker å lage kort. jeg har også gjort en del layouter til album.
Her er faktisk noe av det jeg har laget:

Skriving
Jeg liker å skrive.. De siste to årene har høsten blitt skrivetid. Opptrapping til det store som skjer i November, nemlig «NaNoWriMo».
I år er intet unntak. Jeg har tenkt å prøve en gang til å skrive den ideen jeg hadde første året. Det handler om ei jente som forelsker seg i foreleseren sin, som attpåtil er 20 år eldre enn henne.
Jeg forsøkte å skrive denne boken for 2 år siden, og liker veldig godt tanken bak boken. Men jeg fikk det ikke helt til sist. Nå har jeg krydret med litt mer intriger, litt flere problemer, litt mer utfordringer. Også får vi se om det blir bedre. Sist synes jeg det ble litt platt. Så får vi se om det går bedre denne gang.
Startskuddet går 00:00 natt til 1. november, og varer en hel mnd. Lyst til å være med?

Strikking
Jo, jeg liker å strikke også, jeg. Synes det er veldig koselig. Men det går veldig i bølgedaler. Nå er det en stund siden sist, men jeg MÅ innrømme at jeg er veldig fristet til å prøve meg på Skappelgenseren. Det hadde vært utrolig moro å strikke sin egen genser. Det har jeg aldri gjort før. Mamma har lovet meg å hjelpe meg med å montere den, for slikt har ikke jeg greie på.

Det er de tre hobbyene som jeg har brukt mest tid på de siste årene. Ellers går det jo mye i musikk. Jeg synes det er utrolig koselig å synge. Men nå etter at vi har flyttet, så har vi ikke hatt utstyret til å gjøre det her enda. Vi har igjen litt av sakene våre i gamlehuset, så vi har ikke fått rigget oss skikkelig til enda her i den nye leiligheten.

Har hatt besøk av bestevenninnen min i kveld. Veldig koselig. Vi har sittet og spilt kort og skravlet i hele kveld. Hun kom hit etter jobben i dag på middag, også har vi hatt det veldig koselig. Hun er et fantastisk menneske. Ærlig og god på alle måter. Veldig glad jeg har henne.

 

Men da tror jeg kanskje det blir muligheter for litt skriving i kveld, også blir det tidlig kveld på meg i dag tror jeg. Satt oppe alt for lenge i går. Så trøtt allerede faktisk.

Og hvis du leser bloggen min, så er det utrolig koselig om du har lyst til å legge igjen en kommentar.

XXX

En tanke om “Hobby + Høst = Kos!

  1. Tilbaketråkk: aspirateur dyson

Legg igjen en kommentar